Reviews

Waarom deze bedrijven kiezen voor Gunpowder communicatie- en mediaproducties.

In de afgelopen 27 jaar hebben wij veel bedrijven mogen ondersteunen bij hun marketing communicatie. Hieronder leest u enkele reacties van onze opdrachtgevers waarom zij kiezen voor Gunpowder communicatie-en mediaproducties.

Beck Logistics

Voor onze nieuwe bedrijfsnaam en -activiteiten zijn wij een samenwerking aangegaan met Gunpowder communicatie- en mediaproducties. Ze hebben zich verdiept in onze bedrijfscultuur en bedrijfsbranche…

 

NVOB Cultuurfonds

Gunpowder is een no nonsens communicatiebureau en beweegt met je mee. Wij wilden een eenvoudige website waarin wij veel vrijheid hebben om later zelf content toe te voegen……

 

Friederichs-schilderwerken BV

Wij werken al vele jaren met Gunpowder uit Nijmegen. Onze eerste site hebben ze ontworpen en gehost en ook de huidige website is door Gunpowder ontworpen en staat in hun datacentre…….

 

 

Swartjes transport B.V.

Wij prijzen ons gelukkig dat veel klanten zeer tevreden zijn over onze dienstverlening en dat graag met u willen delen. Een van deze klanten is het alom bekende bedrijf Swartjes Transport in Nijmegen……….

 

 

Obs de Steenuil

 

OBS de Steenuil is een basisschool uit Steenderen deze school is al jaren tevreden over onze aanpak. Zoekt u ook een betrouwbaar bureau? Neem dan vrijblijvend contact op met Gunpowder………..

 

Koenen Bouwgroep

Sinds 1998  jaren werken wij met Gunpowder communicatie-en mediaproducties zij verzorgen al onze uitingen zoals websites, (personeels) advertenties, hekwerkdoeken en personeelsblad. Gunpowder communicatie mediaproducties is een hands on bedrijf met veel ervaring en kennis…….

 

Dales Tegels & Hilles Tegels

Lees hier de bevindingen van Hilles Tegels , Dales Tegels directeur Jan Hillekens over Gunpowder communicatie-en mediaproducties:

Ik heb Gunpowder Communicatie- en mediaproducties leren ……..

 

Brouwer & Partners BV

Joop is een “mensen mens”. Veel oog voor persoonlijk contact en relaties zijn hem heilig. Hierdoor is ook de servicegraad van een hoog niveau!

Alex Ermers CEO Brouwer & Partners BV