Even voorstellen:

Benieuwd wie wij zijn? Neem dan contact met ons op voor een kort kennismakingsgesprek. Het team van Gunpowder bestaat uit een groep creatieve reclamemakers die communicatie- en mediaproducties verzorgt.

Roerganger

De roerganger van Gunpowder communicatie- en mediaproducties is Joop van Summeren. Hij heeft meer dan 25 jaar geleden het bureau opgericht en zijn ervaring komt goed van pas in de verschillende marketing- en online ontwikkelingen die Gunpowder voor een divers aantal opdrachtgevers uitvoert. Kijk eens naar ons portfolio om een beeld te krijgen van onze klantenkring.

Regie

Daarnaast voeren wij de regie over trajecten die we niet binnenshuis uitvoeren. Als u dit aan ons toevertrouwt, nemen wij u een hele hoop werk uit handen.

Eén aanspreekpunt

Wij houden van duidelijkheid en daarom heeft u altijd één aanspreekpunt. Zo bent u er altijd zeker van dat uw contactpersoon op de hoogte is van alle ins en outs en overzicht kan houden over soms complexe trajecten.

Samen sterk

Wij werken met u samen en u kunt een groot deel van het werk met een gerust hart aan ons overlaten. Ons credo is dan ook: 'samen sterk, ieder met zijn eigen specifieke talenten en kwaliteiten'.

Reclamebureau Gunpowder Nijmegen

Gunpowder Nijmegen is lid van MVO Nederland en ondersteunt als reclamebureau diverse culturele projecten in de regio Nijmegen.

Ons team