Even voorstellen:

Wie zijn wij?

Als u wilt weten wie wij zijn, neemt u dan eens contact met ons op voor een kort kennismakingsgesprek. Het team van Gunpowder bestaat uit een groep creatieve reclamemakers die communicatie- en mediaproducties verzorgt.

Roerganger

De roerganger van Gunpowder communicatie- en mediaproducties is Joop van Summeren. Hij heeft meer dan 25 jaar geleden het bureau opgericht en zijn ervaring komt goed van pas in de verschillende marketing- en online ontwikkelingen die Gunpowder voor een divers aantal opdrachtgevers uitvoert. Kijk eens naar ons portfolio om een beeld te krijgen van onze klantenkring.

Regie

Daarnaast voeren we de regie over trajecten die wij niet binnenshuis uitvoeren. We nemen u daarmee een hele hoop werk uit handen, dat u aan ons toevertrouwt.

Eén aanspreekpunt

Wij houden van duidelijkheid. En daarom heeft u altijd één aanspreekpunt. Zo bent u er altijd zeker van, dat uw contactpersoon van alle ins en outs op de hoogte is en het overzicht kan houden over soms complexe trajecten.

Samen sterk

Wij werken met u samen en u kunt een groot deel van het werk met gerust hart aan ons overlaten. Ons credo is dan ook: samen sterk, ieder met zijn eigen specifieke talenten en kwaliteiten.

Reclamebureau Gunpowder Nijmegen

Gunpowder Nijmegen is lid van MVO Nederland en ondersteunt als reclamebureau diverse culturele projecten in de regio Nijmegen.

Ons team