Review Dales Tegels & Hilles Tegels

Lees hier de bevindingen van Hilles Tegels , Dales Tegels directeur Jan Hillekens over Gunpowder communicatie-en mediaproducties:

Ik heb Gunpowder Communicatie- en mediaproducties leren kennen via een zakelijk netwerk in de bouwsector. Als directeur van de divisie Dales tegels was ik op zoek naar een creatief bureau die mijn uitgangspunten kon vertalen naar een plan van aanpak. Na de eerste kennismaking wist ik zeker dat Gunpowder de juiste partij voor ons was. Gunpowder / Joop van Summeren heeft mij laten zien dat hij ruime kennis en ervaring heeft in het opzetten van een brede en professionele communicatie aanpak voor zowel de zakelijke en consumenten markt. Zowel de uitstraling, vormgeving en uitwerking van alle uitingen voldeden ruimschoots aan de verwachtingen. De reacties die ik ontving van relaties waren allemaal positief. Het was dan ook logisch dat Gunpowder weer werd ingezet bij mijn eigen onderneming. Voor Hilles Tegels heeft Gunpowder/ Joop, naam, huisstijl, pand aankleding, website, advertentie campagnes en seo verzorgt tot volle tevredenheid.

Ik kan iedereen die overweegt om een creatief bureau in te huren aanraden om eens met Gunpowder / Joop te gaan praten. De prijs kwaliteit verhouding is meer dan goed, je zult verrast zijn over de creativiteit en het resultaat, daarnaast is Joop een echt mensen mens en zeer prettig in de omgang.

Jan Hillekens

Directeur Hilles tegels B.V.