Links

Links

De links van Gunpowder beslaan een breed gebied op het vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en ook op het vlak van de culturele sector. Gunpowder communicatie- en mediaproducties heeft wat dat betreft goede connecties. In Nijmegen, maar ook daar buiten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vormt steeds meer de basis en visie van bedrijven in Nederland. Want een groeiend aantal mkb-ers past MVO toe in de bedrijfsvoering. Ook Gunpowder communicatie- en mediaproducties uit Nijmegen onderschrijft als reclamebureau en uitgever deze trend van harte.

www.socialevraagstukken.nl

Op deze site publiceren en debatteren onderzoekers en praktijkdeskundigen over sociale kwesties.

Links

Relationeel

Startpagina
ga naar startpagina

Eastside Bluesfestival
Onze dochteronderneming Zevende Hemel Produkties is ook gevestigd in Nijmegen. En organiseert jaarlijks het Eastside Bluesfestival i.s.m. concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen.

Uw Magazine
Om de mijlpalen van uw bedrijf of instelling onder de aandacht te brengen van uw relaties heeft reclamebureau Gunpowder communicatie- en mediaproducties uit Nijmegen een prima marketinginstrument. Dit in de vorm van uw eigen magazine. Ons team van bekwame vormgevers, fotografen, journalisten en planners verzorgen hiervoor de gehele vormgeving, exploitatie, copy en druk in eigen huis.

Zevende Hemel Produkties

Zevende Hemel Produkties Nijmegen is een dochteronderneming van Gunpowder communicatie -en mediaproducties. Deze dochteronderneming organiseert culturele evenementen en bedrijfsfeesten. Naast muziekfestivals en het voeren van het management van een aantal bands verzorgt Zevende Hemel Produkties Nijmegen ook het jaarlijkse Eastside Bluesfestival in Nijmegen.

Reclame-gids
Ga naar reclamegids.

GOC
Gunpowder communicatie- en mediaproducties is een erkend leerbedrijf in Nijmegen. Dus neem snel contact met ons op voor een leuke stage bij een reclamebureau en uitgever.

Warnertekstbureau
Rick Warner schrijft als freelance medewerker al geruime tijd voor Gunpowder. Zijn inbreng en motivatie ervaren wij als zeer constructief.

Livestreammagazine
Livestreammagazine is in slechts korte tijd een toonaangevend muziek magazine geworden. Veel concertzalen - zoals De Melkweg, Patronaat, Doornroosje, Luxor -, maar ook managementburo’s en festival promotors zien de mensen van livestreammagazine graag komen. Ook het lezers aantal groeit gestaag. Gunpowder ondersteunt dit initiatief op diverse manieren.

Reclamebureau
Reclamebureau-info.nl geeft in een makkelijk en snel overzicht de reclamebureau’s van Nederland weer, zo ook Gunpowder.