Webshops Nijmegen

Webshops

Webshops staan in het teken van mobile commerce (smartphones of m-commerce), hyper-personalisatie  en contentmarketing.

Dit zijn de trends die van belang zijn voor online marketeers en entrepreneurs.

Webwinkels

De concurrentie tussen webwinkels, traditionele retailers en de consument neemt alleen maar verder toe. Consumenten krijgen wat dat betreft meer troeven in handen. Alle winkels krijgen te maken met een klant die machtiger is dan ooit tevoren. De vraag die elke retailer zich nu dan ook moet stellen is: "Ga ik groot, ga ik niche, of ga ik naar huis?"

Mobiel Internet

Alles wijst op een verdere schaalvergroting van de e-commerce industrie. Eigenlijk gaat het nu pas echt beginnen. Daarbij speelt mobiel internet een belangrijke rol. Want er zijn nu eenmaal veel meer smartphones in omloop dan laptops en desktops. Een andere belangrijke boodschap is dat mobiele apparaten steeds belangrijker worden bij e-commerce. We zien een snelle transitie van de desktop naar mobiel.

Professionele Webshops

Gunpowder bouwt en host daarom professionele webshops die responsive en snel zijn.

Wilt u weten hoe wij dat doen met webwinkels?

Bel ons voor het maken van een afspraak op 024 – 3237597 of mail naar info@gunpowder.nl. Wij geven graag meer informatie over onze aanpak en mogelijkheden.

Webshops Nijmegen

Gunpowder maakt niet alleen webshops in Nijmegen. Wij bouwen en hosten ook webwinkels elders in het land en maken de webshops ook in Magento.

Responsive Websites Nijmegen

Responsive websites zijn belangrijk voor de vindbaarheid van uw bedrijf, webwinkel of instelling. Omdat ondertussen mobiel internet steeds meer in zwang raakt en meer en meer mensen vooral zoeken via hun smartphone of tablet. Het aanpassingsvermogen van een website aan dergelijke apparaten is daarom van groot belang.