Webdesign Nijmegen

Webdesign Nijmegen

Met het webdesign dat Gunpowder Nijmegen voor uw internetapplicatie ontwikkelt, bent u ervan verzekerd dat wij - in overleg met u en in samenhang met uw eisen en wensen - de mogelijkheden van dit medium voor uw organisatie optimaal benutten. Wij combineren vormgeving en functionaliteit met de marketing en het strategisch inzicht dat wij in meer dan 25 jaar hebben opgedaan.

Supersnelle ontwikkeling

De ontwikkeling van internet is de laatste jaren sneller verlopen dan welke andere communicatievorm dan ook. Gunpowder heeft die ontwikkeling altijd op de voet gevolgd. Al vanaf het prille begin van internet adviseert webdesign Gunpowder Nijmegen opdrachtgevers over de mogelijkheden die deze nieuwe communicatietechniek biedt voor de zakelijke markt. Daarbij gaan we uit van bestaande bedrijfsprocessen. Gunpowder brengt de behoefte in kaart en maakt deze - zowel intern als extern - onderdeel van de nieuwe communicatievorm.

Mobiel

Google heeft onlangs besloten om niet responsive websites een lagere ranking te geven in de zoekmachine of zelfs te verwijderen uit de zoekresultaten! Ondanks al uw search engine optimization of SEO-inspanningen.

Responsive webdesign zorgt voor een zo goed mogelijke webervaring op een breed scala aan apparaten. Google heeft namelijk onderzocht dat 50% van alle bezoekers, websites bekijken via een mobiel apparaat. Dit aantal groeit nog zeer sterk. Denk aan:

  • desktop computerschermen
  • mobiele telefoons
  • tablets

Is uw website al responsive?

Check hier zelf of uw website al op alle apparaten gebruiksvriendelijk te benaderen is. Mobiel vriendelijke websites scoren hoger in de zoekresultaten van zoekmachines. Aandacht voor een responsive ontwerp voor uw website is dus erg belangrijk.

Laat daarom NU uw website responsive maken. Webdesign Gunpowder Nijmegen kan u daarbij helpen.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op als u wilt dat uw website ook op mobiele apparaten gevonden worden. U kunt ons bereiken op 024 – 3237597 of via info@gunpowder.nl

Laat U Omzet Liggen?

Uit onderzoek blijkt, dat het aantal mobiele zoekopdrachten bij Google vele malen hoger is dan zoekopdrachten via een vaste computer/ laptop. Zoveel meer dat Google een 'mobile first' aanpak sinds begin 2017 hanteert. Google heeft  een aparte mobiele index en deze index is bovendien leidend.

Smartphone

Het percentage Nederlanders met een smartphone ligt ruim boven de 86% (Q1 2016).

Social Media Op Mobiel

Volgens Statcounter haalde in oktober 2016 mobiel internet wereldwijd de desktop in. Social media gebruikers zijn tegenwoordig overwegend mobiel aanwezig. Halverwege 2016 kwam al 84% van de omzet van Facebook van mobiele advertenties. Bij Twitter komt 86% van de advertentie inkomsten van mobiele apparaten

Mobiel vriendelijk

Check hier zelf of uw website al mobiel vriendelijk is. (https://search.google.com/test/mobile-friendly?utm_source=mft&utm_medium=redirect&utm_campaign=mft-redirect)

Laat geen omzet liggen en zorg dat uw website responsive is!

Neem nu vrijblijvend contact met ons op als u geen omzet meer wil laten liggen !
Telefoon: 024 – 3237597 of  info@gunpowder.nl