Video Marketing Nijmegen

Video Marketing is niet meer weg te denken.

Sinds een aantal jaar kom je er niet meer onderuit om video te gebruiken in de marketingmix. Film is uitermate geschikt om een band met de kijker op te bouwen, en dus om betrokkenheid te creëren. In de B2C-sector (business to consumer) wordt online video al langer gebruikt.  Maar ook de B2B-markt (business to business) zet steeds vaker online video’s in. Helaas zijn veel filmpjes vaak te serieus, te langdradig en veelal te saai.

Serieus is niet altijd de oplossing.

Veel bedrijven in de B2B-branche denken dat serieus genomen te worden het belangrijkste is. Dit in tegenstelling tot de B2C-branche, waar al jaren humor wordt ingezet. Een goed voorbeeld is de grootgrutter Albert Heijn die jaren werkte met een humorvolle acteur om zijn boodschappen pakkend te vertellen, zowel op broadcast niveau als ook online.

Video Marketing gemaakt door professionals.

 

In slechts 5 simpele stappen naar een effectief eindproduct.

  1. Nadat u ons laat weten dat u geïnteresseerd bent, nemen wij snel contact met u op. Samen met u bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden en bespreken we de concrete planning van deze film.
  2. Op de afgesproken dag komt ons team met professioneel apparatuur bij u langs en nemen wij de film op precies zoals we besproken hebben.
  3. In de studio monteren wij de beelden volgens onze afspraak tot een goed verhaal. Muziek of voice-over en.of stills worden toegevoegd.
  4. De film bieden wij ter controle aan waarna wij, waar nodig, uw aanbevelingen toevoegen.
  5. Na uw akkoord leveren wij deze film af op het formaat zoals wij vooraf hebben vastgelegd. De film is nu klaar voor gebruik op uw youtube-kanaal, website, schermen in uw showroom of voor uitzending op TV.

 

7 VIDEO TRENDS oa. Mobile only:

Wilt u meer weten? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek 024-323 75 97 of info@gunpowder.nl

Enkele voorbeelden:

Koenen bouwgroep duurzaam bouwen Gutex

Webfilm WGM Sanders BV

TV commerical Eastside Bluesfestival

TV commercial Dales Tegels BV

TV commercial Neerlandia Houtenvloeren

Showroom video Neerlandia Houtenvloeren

Registratie Waterschap Aa en Maas, grondwaterproblemen.