Video Marketing Nijmegen

Video Marketing is niet meer weg te denken.

Sinds een aantal jaar kom je er niet meer onderuit om video te gebruiken in de marketingmix. Film is uitermate geschikt om een band met de kijker op te bouwen, en dus om betrokkenheid te creëren. In de B2C-sector (business to consumer) wordt online video al langer gebruikt.  Maar ook de B2B-markt (business to business) zet steeds vaker online video’s in. Helaas zijn veel filmpjes vaak te serieus, te langdradig en veelal te saai.

Serieus is niet altijd de oplossing.

Veel bedrijven in de B2B-branche denken dat serieus genomen te worden het belangrijkste is. Dit in tegenstelling tot de B2C-branche, waar al jaren humor wordt ingezet. Een goed voorbeeld is de grootgrutter Albert Heijn die jaren werkte met een humorvolle acteur om zijn boodschappen pakkend te vertellen, zowel op broadcast niveau als ook online.

Video Marketing nemen wij heel serieus

Gunpowder communicatie- en mediaproducties neemt uw videoproductie zeer serieus. Daarom bespreken wij samen met u waaraan de video moet voldoen en hoe deze wordt ingezet. Daarna schrijven wij een korte synopsis, selecteren wij de acteurs en kiezen muziek uit onze grote bibliotheek voor uw productie. Na uw akkoord plannen wij de opnamemomenten, -locatie(s) en -apparatuur (zoals drones e.d.). Wij leveren uw videoproductie kant en klaar af.

Wilt u meer weten? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek 024-323 75 97 of info@gunpowder.nl