Social Media Strategie

Social Media Strategie

Social Media

Nagenoeg elk bedrijf is actief aanwezig op Social Media, maar is er wel een plan? En hoeveel tijd en geld wil men hieraan besteden? Vragen die moeten worden beantwoord in een Social Media onderzoek. Dit onderzoek is een goede manier om inzicht te krijgen in het waarom, maar ook hoe Social Media in te zetten. Daarnaast geeft het onderzoek inzicht in de laatste ontwikkelingen.

Social Media Strategie

In de Social Media Strategie formuleren wij de doelen om de ROI (Return On Investment) te kunnen meten. Wij werken volgens een vast stappenplan dat wij vervolgens met u terugkoppelen.

Implementatie

Bij een goede implementatie van de Social Media Strategie in de organisatie is het belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant op staan. De ontwikkeling van de strategie kost wel tijd en de resultaten kunnen even op zich laten wachten.

Wilt u meer weten over Social Media?

Wij kunnen u vertellen wat nodig is voor effectief gebruik van sociale media. Samen stippelen we de juiste weg uit en hoe we zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram. Bel ons voor een afspraak waarin wij u graag hierover informeren. Neem contact op met 024 – 3237597 of mail (info@gunpowder.nl) ons.