SEA

Wat is SEA: (Search Engine Advertising)

SEA staat voor (Search Engine Advertising). Hiermee wordt het betaald adverteren in de zoekmachine bedoeld. Door te adverteren op internet kan een ondernemer zich zeer specifiek op een bepaalde doelgroep richten. Zo kan men bijvoorbeeld adverteren op themawebsites met behulp van een banner. Het verschil met  SEO is dat je voor SEA betaalt voor het tonen van de website in de zoekresultaten.

Hoe werkt het:
De zoekmachine van Google maakt gebruik van een eigen advertentiesysteem; Google Adwords. Door middel van een veilingsysteem kun je bieden op de betaalde advertentieplekken in de zoekmachine van Google. Het bieden gaat op basis van zoektermen en/of zoekwoorden. Naast de hoogte van het bod, kijkt Google ook naar de kwaliteit van een advertentie. Je kunt dus kosten besparen door je advertenties te optimaliseren.

Gunpowder online bureau  legt de zoekwoorden vast die de doelgroep gebruikt. Zo kan bij zoekwoorden waar je website niet gevonden wordt toch de advertentie in de zoekresultaten verschijnen. Dit is een continu traject, waarbij steeds opnieuw marketingkeuzes gemaakt moeten worden.  Online marketingbureau Gunpowder Nijmegen heeft hier ruime ervaring in opgedaan en optimaliseert  uw Adwords campagne continue met maximaal rendement als resultaat!

Wilt u ook starten met SEA? Neem dan contact op met Gunpowder Communicatie- en mediaproducties of via 024- 3237597 of via info@gunpowder.nl