Nicole

Na het doorlopen van de MTS voor fotografie in Den Haag, ben ik samen met een compagnon mijn carrière als fotograaf in 1982 begonnen in een zelfstandige fotostudio in Breda. Wij richtten ons toen vooral op de reclamefotografie wat hoofdzakelijk in de fotostudio gefotografeerd werd. Na deze periode ben ik als fotograaf werkzaam geweest bij een adviesbureau voor ruimtelijke ordening in Arnhem. De werkzaamheden bestonden vooral uit landschapsfotografie en architectuur, de gebieden binnen de fotografie die tot nu toe nog steeds mijn grote passie zijn.

In mijn vrije tijd fotografeer ik uiteraard ook. Omdat ik het heerlijk vind om stedentrips en mooie reizen naar andere continenten te maken, ben ik ook dan veel met een camera in mijn handen te vinden en kom ik met de mooiste beelden thuis.

Naast de fotografie en het reizen vind ik het leuk om een muziekoptreden te bezoeken of een stuk met mijn hond te wandelen, maar kun je me ook vinden op de bank met een prettig glas wijn en een goed boek. Ik ben niet geboren, maar wel getogen in Nijmegen en vind het leuk dat ik er nu weer vaak ben o.a. vanwege mijn werk bij reclamebureau Gunpowder.