Hosting Nijmegen

Hosting Nijmegen

Reclamebureau Gunpowder communicatie- en mediaproducties beschikt over een eigen hosting datacenter in Nijmegen. En het bedrijf is verantwoordelijk voor de hosting van honderden zakelijke websites en webshops van MKB-bedrijven.

Waarom Hosting Nijmegen?

Hosting in Nijmegen is voor lokale bedrijven een uitkomst. Vooral als zij niet afhankelijk willen zijn van hostingbedrijven in het buitenland.

Hostingbedrijf

Wij hebben al vanaf 1997 ervaring in het bouwen van websites, webwinkels en in hosting. En wij hebben daarmee een goede reputatie opgebouwd als hostingbedrijf in Nijmegen. Wij staan klaar voor de websites en webwinkels van detailhandel, timmerbedrijven, schilders, culturele instellingen en andere ondernemers.

Technische Dienst

Gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week staat er een technische dienst klaar om alles voor u in goede banen te leiden. Onze internetdienst is uiterst betrouwbaar en voorziet u in alle behoeften.

Groene Hosting Partner

Gunpowder is bovendien in 2016 als maatschappelijk verantwoord ondernemer (mvo) uitgeroepen. Wij zijn namelijk in dat jaar een groene hostingpartner van The Green Web Foundation geworden. Daar zijn we best wel trots op. Wilt u ook uw internetdiensten verantwoord en energiebewust hosten? Neem dan contact met ons op.

Vragen

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de hosting van uw website of webshop. Want voor technische vragen kunt u op ieder moment contact zoeken met support@gunpowder.nl.