Gunpowder Communicatie en mediaproducties

Communicatiebureau Nijmegen

Gunpowder communicatie- en mediaproducties is een gespecialiseerd bureau in business to business communicatie in Nijmegen. Wij zijn al sinds 1991 actief als communicatiebureau, reclamebureau, hosting bedrijf, uitgever en webbouwer voor websites en webshops.

Full-service

Gunpowder is een klein maar veelzijdig full-service bureau. Zo verzorgen wij uw nieuwe huisstijl, brochure, catalogus, jaarverslag, nieuwsbrieven, magazines, advertentiecampagnes, belettering, corporate videopresentatie, Cd-rom presentatie of uw internetsite. Eenvoudig of complex. En altijd gekoppeld aan uw budget.

Expertise

Ons bureau heeft al de nodige expertise in huis om dit op een verantwoorde wijze te realiseren voor onze opdrachtgevers.

Hosting

Ons bureau ruime ervaring als provider van zakelijke websites en systemen. Ons hostingbedrijf zit in Nijmegen en wij verzorgen de hosting dan ook in eigen stad en land. Wilt u vooral lokaal bekendheid krijgen met uw website, dan is dat wellicht een pluspuntje.

Technische dienst

Wij beschikken over een eigen technische dienst.

Meer weten?

Klinkt dit alles u goed in de oren en bent u op zoek naar een bureau, dat u het werk uit handen neemt op het gebied van communicatie en media? Denk dan aan ons en benader ons via het contactformulier op de contactpagina.