Conceptontwikkeling

Creatief denken

Conceptontwikkeling

Voor conceptontwikkeling kunt u bij Gunpowder communicatie- en mediaproducties terecht.

Creativiteit als denkproces

Creatief denken is het met elkaar in verband brengen van dingen of ideeën die op het eerste gezicht geen verband met elkaar hielden of leken te houden.

Humor

Humor heeft hierbij een belangrijke functie. De clou aan het eind van een grap zorgt ervoor, dat het de toehoorder het verband ziet. Aanvankelijk is de lezer of luisteraar namelijk op een verkeerd been gezet. Maar nadat duidelijk geworden is waar het eigenlijk om draait, valt vaak het kwartje. Want het vreemde van de verbinding tussen twee zaken die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben en de onverwachte wending dragen bij tot de factor die het succes van de grap vormen.

Wat is conceptontwikkeling?

Kortom, conceptontwikkeling is het op een andere, niet voorspelbare en onverwachte manier naar de materie kijken. Met als resultaat een verrassend effect.

Meer weten over creatief denken?

Reclamebureau Gunpowder Nijmegen, komt graag bij u langs om onze visie op hedendaagse creativiteit te geven. Gunpowder communicatie – en mediaproducties is bereikbaar op 024-3237597 of via info@gunpowder.nl. Ook kunt u een blik werpen op onze contactpagina en direct het contactformulier invullen voor meer informatie.