Review Warner Tekstbureau Nijmegen / Livestream Magazine

Ik ken directeur Joop van Summeren van Gunpowder Communicatie- en mediaproducties al zo’n 25 jaar. De samenwerking tussen Joop van Summeren en mijzelf beslaat eenzelfde periode en gaat terug tot eind jaren ’80. Zeker in de beginjaren was onze samenwerking veelal gebaseerd op – en gerelateerd aan – de culturele (muziek) sector. Dit via promotiebureau Zevende Hemel Producties, een dochteronderneming van Gunpowder Communicatie- en mediaproducties. Daarna ben ik ook op andere gebieden veelvuldig een samenwerking aangegaan met Joop van Summeren en Gunpowder Communicatie- en mediaproducties. En ben ik zelfs een jaar bij dit bedrijf werkzaam geweest. Sinds de start van mijn eigen bedrijf Warner Tekstbureau Nijmegen heb ik ook in die hoedanigheid te maken met Gunpowder Communicatie- en mediaproducties.

Evenwel is onze samenwerking vandaag de dag (weer) hoofdzakelijk gericht op de culturele sector en muziekgerelateerd. Dit via muziekmagazine LiveStreamMagazine, een dochteronderneming van Warner Tekstbureau Nijmegen.

Mijn ervaringen met Joop van Summeren en Gunpowder Communicatie- en mediaproducties zijn al die jaren positief geweest. Met name zijn ruime ervaring in de culturele sector alsmede zijn ruime kennis van professionele communicatie maken hem tot een vakman waarmee het prettig samenwerken is.

Andere op Joop van Summeren en Gunpowder Communicatie- en mediaproducties van toepassing zijnde steekwoorden zijn: betrouwbaar, creatief, constructief, meedenkend, procesgericht, doelmatig en innovatief.

Rick Warner: Directeur Warner Tekstbureau
www.warnertekstbureau.nl